Extraliga juniorů

25.03.2015 14:05
Zdravím.
Dne 18.1. jsme se v Ostravě utkali s domácím týmem v extralize juniorů.
V prvním zápase jsme začali v sestavě Červinka, Neubauer, Šulc, Handlíř, Malášek, Drozd, Jedlička a start se nám povedl. První set jsme byli lepším týmem, ale v koncovce jsme udělali několik chyb a set prohráli 20: 25.
Extraliga juniorů Druhou sadu jsme se s Ostravou přetahovali ve skóre, ale domácí hráli s větším nasazením, lépe přihrávali a více škodili servisem a i druhý set vyhráli v poměru 25: 21.
Ve třetím setu byla Ostrava lepším týmem. Tahali jsme za kratší konec a jen jsme dotahovali skóre. Domácí si šli jistě za výhrou. Nemohli jsme dostat soupeře pod tlak a tak i třetí set jsme prohráli 18:25.
Když jsme se dočkali, až se domácí nahrávač vrátí z oběda, pustili jsme se do druhého zápasu. Sestava: Andrýsek, Neubauer, Šulc, Handlíř, Malášek, Drozd, Jedlička. I tentokrát jsme začali velmi dobře. Role z prvního zápasu se obrátili a my posílení lepším příjmem a účinnějším servisem, se hnali za vítězstvím v prvním setu. Tentokrát jsme neudělali chyby v koncovce první sady a vyhráli 25:20.
Druhý set opět stejný průběh. Dobrá hra podpořena dobrou přihrávkou, bojovností a dobrým útokem. Ostrava se nás držela, ale my diktovali hru. Dařilo se nám bránit jejich důležité hráče, kteří pak začali chybovat a pomohli nám k výhře i v druhém setu 25: 22.
Do třetího setu jsme vlétli jako uragán a hned si vybudovali si náskok 8: 1 domácí neměli vůbec co nabídnout. byli jsme jasně lepším týmem. Podařilo se nám to, co jsme chtěli. Dostali jsme domácí pod tlak a jejich klíčoví hráči začali chybovat. s přicházející koncovko jsme však udělali i my pár chyb a nechali Ostravu aby se přiblížila. My však v koncovce opět nastartovali a zápas dotáhli do vítězného konce 3:0. Třetí set 25: 21.